noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de suiker met de eieren. Voeg de ricotta toe en meng goed door elkaar.
-
Breng water aan de kook en laat de amandelen even meekoken. Haal ze uit het water, laat even afkoelen onder koud water. Pel de amandelen.
-
Hak de Toblerone en de noten in een foodprocessor.
-
Meng de gehakte chocolade en noten met het ricottamengsel.
-
Rol het kruimeldeeg uit in een lage taartvorm.
-
Giet het chocolademengsel uit in de taartvorm. Zet deze in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Bak de taart gedurende 35 minuten op 200°C. Haal uit de oven en laat even afkoelen alvorens te serveren.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven