Eieren , Vis , Melk , Mosterd en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de kipfilets gaar in de groentebouillon. Laat afkoelen. Trek de kip in fijne sliertjes. Hou apart.
-
Snij het toastbrood in vierkantjes. Bak deze goudbruin in hete olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Dressing: meng de eidooiers met de mosterd. Voeg de arachideolie er al roerend aan toe. Pel de teentjes look en snipper fijn.
-
Werk verder af met yoghurt, look, ansjovis, limoensap en worcestershiresaus. Mix tot een homogene emulsie. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Snij de ijsbergsla in flinterdunne reepjes. Meng een weinig van de dressing onder de salade zodat deze lichtjes gemarineerd wordt.
-
Schik de salade in een diep bord. Leg de broodcroutons, stukjes kip en enkele ansjovisfilets erop. Werk af met de dressing en als laatste de Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven