Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verwijder het vel van de kip. Haal het vlees van de beenderen en snij eventueel in stukken.
-
Stoof de kastanjechampignons even aan in weinig boter. Kruid met peper en zout.
-
Saus: smelt de boter en roer de bloem erdoor tot een roux. Giet al roerend de kippenbouillon in scheutjes erbij telkens als de saus indikt. Roer de room erdoor en breng op smaak met peper en zout.
-
Schep de balletjes, champignons en stukken kip door de saus. Breng verder op smaak met citroensap.
-
Verwarm de bladerdeegpasteitjes.
-
Vul ze met de kippenragout en bestrooi met peterselie. Serveer met tuinkers en een partje citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven