Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren, suiker en vanillesuiker luchtig, ± 10 minuten op middelhoge stand.
-
Zeef de bloem met maïzena boven de kom en spatel dit voorzichtig kort door het eimengsel.
-
Verwarm de oven voor op 170°C hetelucht.
-
Vet de taartvorm in met boter en bebloem deze. Giet het beslag in de vorm.
-
Bak de taart in 30 tot 35 min gaar en goudbruin in de voorverwarmde oven. Als de taart terugveert wanneer je erop drukt, is hij gaar.
-
Laat de taart enkele min afkoelen in de vorm. Stort hem daarna op het rooster en laat de biscuit volledig afkoelen.
-
Snij de biscuit doormidden.
-
Giet de room in een mengkom en voeg hier de suiker en mascarpone aan toe. Klop de room tot een stevige en luchtige massa.
-
Bestrijk de afgekoelde taart met slagroom in de vorm van een bol tot aan de rand.
-
Bestrijk het middelste gedeelte van de slagroom met een laag advocaat.
-
Pak nu de bovenste helft van de biscuit en maak een rechte snede.
-
Herhaal dit nog 3 keer, zodat je in totaal 4 insnijdingen hebt gemaakt.
-
Leg de bovenste helft van de taart op de onderkant. Door de bolling van de slagroom zal de bovenkant mooi openvallen zodat er een ster ontstaat.
-
Bestrooi de taart met bloemsuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven