noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zet het water en de suiker op het vuur en laat langzaam karamelliseren zonder te roeren. Kook de boter en room samen op. Voeg de hete boterroom toe wanneer de karamel de gewenste goudbruine kleur heeft en roer alles los. Voeg naar smaak fleur de sel toe.
-
Schil de appels, snij in kleine brunoise en meng onder de boterkaramel.
-
Brand de hazelnoten bruin, hak wat fijn en meng ook onder de karamel.
-
Giet de karamel in een vuurvaste schotel (bv.: een paellapan) die op de BBQ past.
-
Verdeel de marshmallows over de schotel.
-
Zet op een matige BBQ (de restwarmte van het BBQ’en zelf is voldoende) met gesloten deksel en wacht tot de marshmallows bruingebakken en vloeibaar zijn.
-
Serveer met de petit beurrekoekjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven