Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het rode pepertje zeer fijn met of zonder pitjes. Pluk de peterselie, was ze en snipper fijn.
-
Meng het pepertje en de peterselie onder het gehakt en de rilette. Kruid met peper en zout.
-
Doe het vlees in een spuitzak en spuit worstjes van ± 6 cm op een bakpapier. Prik een brochettestok in het midden van de worstjes.
-
Mix het paneermeel, de harissa en het paprikapoeder tot een pikant poeder. Draai de worstjes door het piri-piripoeder.
-
Smeer een klein beetje olie op de gourmetplaat en bak de spiesjes er direct op.
-
Extra pit nodig? Draai in de helft van de baktijd de worstjes opnieuw door het piri-piripoeder zodat je korstje extra dik wordt.
-
Meng de mayonaise met de honing en de harissa tot een pikante dipsaus.
-
Serveer de spiesjes met de pikante dip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven