Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 225°C.
-
Was de aardappelen en kook ze ongeschild net gaar in licht gezouten water.
-
Giet af en laat uitdampen. Schik ze op een bakplaat bekleed met een met olie ingestreken bakpapier.
-
Duw met een zware pot alle aardappelen plat.
-
Druppel er olijfolie over en bestrooi met lookpoeder, peper en zout.
-
Bak in de oven krokant en goudbruin in 30 min.
-
Aioli
Pel de look en snipper fijn in een hakmolentje.
-
Snij de avocado middendoor, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Voeg samen met de mayonaise en het citroensap bij de look en mix. Kruid met peper en zout.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Bestrooi de aardappelen met peterselie en serveer met avocado-aioli.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven