Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Was de aardappelen grondig. Breng gezouten water aan de kook en gaar de aardappelen in de schil. Giet af.
-
Snij de hesp in blokjes (1 x 1 cm).
-
Snij de salamisticks in stukjes van ½ cm.
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Vet de muffinvorm in met wat olijfolie. Leg in elke vorm een gekookte aardappel. Druk elke aardappel voorzichtig plat met de onderkant van een glas. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel ½ van de gemalen kaas over de aardappelen.
-
Doe op elke muffin een koffielepel tomatensaus. Bestrooi met de hesp. Lepel er wat zure room over. Werk af met de overige kaas en de salami.
-
Zet 12 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven