Allergenen

Selder , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de aardappelen grondig. Breng gezouten water aan de kook en gaar de aardappelen in de schil. Giet af.

  2. 18257b25be65e653d56bde9d3c4379e247bca5d20b21d35087f22680f0ce303c.jpg

    Snij de hesp in blokjes (1 x 1 cm).

  3. 8f28a72afbbc0780071e51f2126d4213bbff3b292d10046080f1d3b1e1e421a3.jpg

    Snij de salamisticks in stukjes van ½ cm.

  4. Verwarm de oven voor op 200°C.

  5. da89c4fb37854303c089e9378eacb0af3a4b576cd27efe144176f831611659f9.jpg

    Vet de muffinvorm in met wat olijfolie. Leg in elke vorm een gekookte aardappel. Druk elke aardappel voorzichtig plat met de onderkant van een glas. Kruid met zwarte peper en zout.

  6. 64f182fcafb0616b83803e4dc15c98e767554ba1b67be278dc2e6430174c9b19.jpg

    Verdeel ½ van de gemalen kaas over de aardappelen.

  7. 8f9f565bdf90a61d23359a82d29eeea356c4f0ec5fd8ea1794304d4e1bef7577.jpg

    Doe op elke muffin een koffielepel tomatensaus. Bestrooi met de hesp. Lepel er wat zure room over. Werk af met de overige kaas en de salami.

  8. Zet 12 min in de voorverwarmde oven.

  9. a7af253160f7ab3f7ce6458f2f39b03e59280c8f2596835a50f1b88ad304f42a.jpg

    Haal uit de oven en serveer warm.