sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan.
-
Snipper de muntblaadjes fijn, tot je 2 el bekomt.
-
Pel en rasp de teentjes look. Doe samen met de olijfolie in een steelpan en verwarm tot de look goudbruin kleurt.
-
Giet in een kommetje en laat wat afkoelen. Voeg de pilipili, de espelettepeper en ½ van het zout toe. Laat helemaal afkoelen.
-
Klop de komkommers met een deegrol en snij in stukken. Doe in een kom en bestrooi met de rest van het zout. Voeg de munt, de rijstazijn, het sesamzaad en de suiker toe en schep goed om.
-
Laat 10 min rusten.
-
Verdeel de yoghurt over kommen. Schep de komkommersalade erover en druppel er wat pilipili-olie over.
-
Werk af met blaadjes munt en serveer met de rest van de olie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven