Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Giet de aardappelen af en prak ze fijn.
-
Voeg de eidooier, 1 el boter en de melk onder de aardappelen en meng tot een puree.
-
Meng als laatste de lente-uitjes en gemengde sla onder de puree. Kruid goed met peper, zout en nootmuskaat.
-
Snij de ui fijn en bak samen met de blinde vinken gaar in 2 el boter. Kruid met peper en zout.
-
Haal de gebakken blinde vinken uit de pan.
-
Voeg de room, bruine fond en pickles bij de gebakken ui. Laat de saus indikken.
-
Serveer de blinde vinken met de saus en de slastoemp.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven