Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kippengehaktballetjes: doe het kippengehakt samen met het ei en paneermeel in een mengkom. Kruid met peper, zout en een beetje nootmuskaat.
-
Rol balletjes van het mengsel.
-
Slasoep: was de sla grondig, verwijder het hart en maak de blaadjes los. Zwier droog.
-
Pel de uien en snipper fijn. Pel en plet de look.
-
Smelt boter in een ruime stoofpot en stoof de ui en de look tot ze glazig zijn.
-
Hou een deel van de kleine, knapperige slablaadjes apart voor de garnering.
-
Voeg de slablaadjes toe aan de stoofpot en laat stoven. Het volume van de sla zal snel slinken door de hitte.
-
Schenk de kippenbouillon bij de sla, voeg een beetje verse tijm toe en laat de soep verder garen op een zacht vuurtje.
-
Mix de soep glad met een staafmixer, hou warm en voeg de kippengehaktballetjes toe. Laat deze garen in de hete soep.
-
Roer als laatste de verse geitenkaas door de soep en laat deze smelten.
-
Serveer de soep met balletjes in een kom en garneer met de krokante slablaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven