Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Blancheer de slabladeren kort in licht gezouten water. Laat ze schrikken in een koudwaterbad en daarna uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de gorgonzola met de roomkaas. Breng verder op smaak met versgemalen peper en zeezout.
-
Verwijder de nerven uit de slabladeren en snij elk blad in drie.
-
Vorm met behulp van twee koffielepels bolletjes van de kaas. Omwikkel deze met sla.
-
Steek prikkertjes erin en serveer met Hoegaarden Rosée.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven