Slaatje van tuinkruiden met geitenkaasje in bladerdeeg

Slaatje van tuinkruiden met geitenkaasje in bladerdeeg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pluk en spoel de verschillende verse kruiden, rucola en veldsla. Zwier goed droog. Meng onder elkaar en hou fris.

  2. Steek met de uitsteekvorm 8 ringen uit het bladerdeeg. Vul in het midden op met ½ geitenkaasje. Strijk rondom in met het losgeklopt eigeel. Plooi dicht in de vorm van een halve maan. Bak af in een oven op 180°C gedurende ± 15 minuten.

  3. Meng voor de dressing de olijfolie met de witte wijnazijn en honing. Kruid met peper en zout.

  4. Dresseer de gemengde kruidensla op het bord. Leg de bladerdeeggebakjes erbij. Versier met een in 2 gesneden radijsje en nappeer met de vinaigrette.