Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk en spoel de verschillende verse kruiden, rucola en veldsla. Zwier goed droog. Meng onder elkaar en hou fris.
-
Steek met de uitsteekvorm 8 ringen uit het bladerdeeg. Vul in het midden op met ½ geitenkaasje. Strijk rondom in met het losgeklopt eigeel. Plooi dicht in de vorm van een halve maan. Bak af in een oven op 180°C gedurende ± 15 minuten.
-
Meng voor de dressing de olijfolie met de witte wijnazijn en honing. Kruid met peper en zout.
-
Dresseer de gemengde kruidensla op het bord. Leg de bladerdeeggebakjes erbij. Versier met een in 2 gesneden radijsje en nappeer met de vinaigrette.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven