Selder en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in 2.
-
Snij ½ met de mandoline in zo fijn mogelijke rondjes.
-
Meng de suiker met de witte wijnazijn en het water. Laat de rondjes hierin marineren.
-
Knolseldercrème: snij de andere helft van de knolselder in kleine stukken.
-
Kook gaar in de melk met water en een snuif zout.
-
Giet af. Mix glad. Voeg de mascarpone toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
-
Serveer koud.
-
Was de appel en snij net voor het serveren in fijne partjes.
-
Doe de knolseldercrème in een kom. Schik de gemarineerde schijfjes knolselder er kunstig in. Schik de appelpartjes er ook tussen.
-
Werk af met walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven