Selder en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij voor de salade de selder, lente-ui en paprika zeer fijn. Schep de fijngesneden groentjes, de veldsla en de blaadjes verse munt onder elkaar.
-
Schil voor de dressing de komkommer en rasp hem fijn. Meng met de look en het citroensap door de yoghurt.
-
Snij de overige blaadjes munt zeer fijn en schep door de yoghurt. Breng de dressing op smaak met zeezout.
-
Verdeel de salade over borden en besprenkel met Griekse olijfolie. Serveer met de yoghurtdressing.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven