Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de avocado’s, verwijder de pit en snij ze in brunoise.
-
Schil ook de kaas, kiwi en appel in fijne vierkantjes.
-
Meng alles onder elkaar en voeg de sjalotsnippers, de olie en het limoensap toe. Kruid met peper en zout naar smaak.
-
Serveer een torentje van deze tartaar in het midden van een bord. Versier met een schijfje tomaat en een takje bieslook.
-
Tip: Een rijpe avocado kan je zacht induwen. Vind je enkel hardere exemplaren in de supermarkt? Laat de avocado dan nog een paar dagen uit de koelkast rijpen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven