Allergenen
noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng een pan water aan de kook en leg de kwartelboutjes in hun verpakking in het water. Laat ze goed doorwarmen.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Verdeel de salades over de borden en leg het plakje eendenlever erop. Bestrooi met pistachekruimels en schik er 3 warme kwartelboutjes naast.
-
Werk af met een streepje balsamicocrème en garneer met frambozen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven