Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de kruiden en pluk de verschillende blaadjes. Zwier goed droog en meng in een kom.
-
Ontpit de kersen.
-
Schik de friséesalade in een kommetje. Meng de kruiden goed en drapeer een toefje kruiden in het midden van het bord.
-
Leg de sneetjes gerookte eendenborst op de sla en schik de ontpitte kersen ertussen.
-
Kruid met peper en zout. Besprenkel met wat fijne olijfolie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven