Slaatje met gepaneerde geitenkaasjes

Slaatje met gepaneerde geitenkaasjes

Allergenen

Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de sla en pluk de blaadjes. Spoel grondig en zwier droog.

  2. Pel de ui en snij in fijne reepjes. Snij de kerstomaatjes in twee.

  3. Meng de olijfolie met de sherryazijn tot een dressing. Kruid met peper en zout.

  4. Schik de slablaadjes op het bord en verdeel er uireepjes en pistachenoten over. Schik ook enkele stukjes kerstomaat op de sla. Overgiet de salade met de dressing.

  5. Verwarm de oven op 220°C en plaats de gepaneerde geitenkaasjes gedurende 10 minuten in de oven. Je kan de gepaneerde geitenkaasjes ook in een pan op een matig vuur laten bruinen.

  6. Schik 2 geitenkaasjes op de salade en dien onmiddellijk op.