Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de sla en pluk de blaadjes. Spoel grondig en zwier droog.
-
Pel de ui en snij in fijne reepjes. Snij de kerstomaatjes in twee.
-
Meng de olijfolie met de sherryazijn tot een dressing. Kruid met peper en zout.
-
Schik de slablaadjes op het bord en verdeel er uireepjes en pistachenoten over. Schik ook enkele stukjes kerstomaat op de sla. Overgiet de salade met de dressing.
-
Verwarm de oven op 220°C en plaats de gepaneerde geitenkaasjes gedurende 10 minuten in de oven. Je kan de gepaneerde geitenkaasjes ook in een pan op een matig vuur laten bruinen.
-
Schik 2 geitenkaasjes op de salade en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven