Melk , Weekdieren , Mosterd , Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Stoof de uisnippers even aan in hete olie. Voeg de gewassen mosselen toe en overgiet met de wijn. Dek de pan af en stoom de mosselschelpen op een hoog vuur tot ze opengaan. Schud ze regelmatig op.
-
Laat de mosselen afkoelen en haal ze uit hun schelp.
-
Meng de bloem met cayennepeper, zout en kerriepoeder.
-
Meng de mayonaise met de room, mierikswortel en mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
-
Maak de slablaadjes aan met vinaigrette en schik ze samen met de kerstomaatjes op borden.
-
Wentel de mosselen in het bloem-kruidenmengsel en bak ze goudbruin en krokant in hete olie.
-
Serveer op een bedje van sla samen met de mierikswortelsaus. Werk af met een takje verse dille.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven