noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de sneden rozijnenbrood schuin in 2 en bak ze goudbruin in wat boter.
-
Snij de rode biet in dunne reepjes en de vijgen in partjes.
-
Snij de ganzenlever in middelgrote blokjes.
-
Snij de appel in fijne reepjes en besprenkel met limoensap.
-
Maak aan 1 kant van het bord een halve cirkel met 1 el vijgenconfituur per bord.
-
Werk de cirkel af met de stukjes ganzenlever, reepjes rode biet en appel, partjes vijg en slablaadjes.
-
Strooi wat gehakte noten over het slaatje.
-
Leg het gebakken rozijnenbrood aan de andere kant van het bord.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven