Schaaldieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de ijsbergsla en snipper fijn. Hou apart.
-
Pel de gamba’s. Verwijder het darmkanaal. Kruid met peper en zout.
-
Meng de mayonaise met het limoensap.
-
Verhit de olijfolie in een pan. Bak de gamba’s mooi krokant.
-
Schik op elk bord een hoopje ijsbergsla in het midden.
-
Strooi de cashewnoten erover.
-
Verdeel 6 gamba’s op elk bord en serveer de limoendressing erbij.
-
Werk af met de limoenzeste en bieslooksnippers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven