noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de roosjes van de broccoli, blancheer ze en spoel onder koud, stromend water.
-
Kuis de stelen en snij 1 steel in kleine stukjes. Stoof aan in olijfolie en laat zacht garen zonder deksel.
-
Pureer de stukjes met de zure room en honing. Voeg eventueel wat citroensap toe. Kruid met peper en zout. Doe de puree in een spuitzakje.
-
Snij de andere steel in schijfjes. Draai de schijfjes door de maïzena.
-
Frituur in olie op 150°C. Laat uitlekken en kruid met wat cayennepeper.
-
Snij de blauwe kaas in gelijke stukjes.
-
Meng de bloem met 1 el maïzena en wat zout. Draai de stukjes kaas door de mengeling.
-
Frituur kort op 180°C. Laat uitlekken op wat keukenpapier.
-
Blancheer de groene asperges kort, laat schrikken onder koud water en snij in fijne linten.
-
Snij de schil van de citroen in fijne julienne. Kook de julienne in water en spoel met koud water. Kook daarna op in het citroensap en de suiker.
-
Trek de little gemblaadjes uit elkaar. Schik ze tegen de rand van het bord.
-
Verdeel de broccoliroosjes en kaasblokjes erover. Spuit er toefjes broccolipuree tussen.
-
Schik de aspergeslierten erover.
-
Werk af met wat citroenzeste en walnoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven