Skrei met korstje van wasabinoten, kokossausje met gember en sambal
Vis , Weekdieren , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Mix de wasabinoten met de boter, peterselie, kokosrasp en wasabipasta. Druk plat tussen 2 bakpapieren en laat hard worden in de koelkast.
-
Snij van de groene notenkorst een rechthoek uit ter grootte van het stuk vis en schik op de vis. Leg de vis in een ovenschotel.
-
Was de mosselen grondig.
-
Stoof de mosselen en voeg het glas witte wijn toe.
-
Hou de mosselen even apart en zeef de jus in een potje. Haal de mosselen uit de schelp en hou apart.
-
Schil de gember en snij fijn.
-
Laat samen met de kokosmelk, room en mosseljus inkoken. Voeg de sambal toe: start met een beetje en voeg meer toe naar eigen smaak.
-
Werk de saus af met enkele druppels citroensap.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Gaar de vis 10 min in de voorverwarmde oven. Tip: zet een schaaltje water in de oven, zo droogt de vis minder snel uit.
-
Snij de courgette en venkel fijn. Stoof samen in wat olie en kruid met peper en zout. Meng enkele mosselen onder de groenten.
-
Warm de rest van de mosselen terug op met een klein deeltje van de saus en serveer deze apart mee.
-
Verdeel de saus en groenten over de borden. Schik op elk bord 1 stuk vis met de notenkorst. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven