Schaaldieren , Vis , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Wittewijnsaus
Pel de sjalot en snipper fijn. Verhit wat boter in een sauspan. Bak de sjalot met de tijm glazig. Blus met de witte wijn en laat droog koken. Voeg de kreeftenfond toe en laat koken tot ½. Vul aan met de room en laat sudderen tot een dikkere saus. Zeef. Roer de tapenade erdoor en kruid met cayennepeper.
-
Schil de aardappelen en snij in stukken. Kook gaar in licht gezouten water, giet af en plet fijn met de melk en 1 el boter. Kruid met zwarte peper, zout en muskaatnoot.
-
Schil de wortel. Snij de wortel, courgette en het preiwit in julienne.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak de skreihaasjes goudbruin aan beide zijden in een antikleefpan in wat boter. Schep over in een ovenschotel en giet de boter erover. Zet 5 min in de voorverwarmde oven.
-
Bak de groenten beetgaar in wat boter. Kruid met zwarte peper, zout en currypoeder.
-
Serveer het skreihaasje op de puree. Verdeel er wat groenten over en lepel de saus ernaast.
-
Werk af met wat garnalen en takjes kervel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven