Sint-jakobsvruchten met vinaigrette van witte wijnazijn en noten crumble
Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vinaigrette: meng alle ingrediënten en kruid met peper en zout.
-
Meng de notenmengeling met een scheutje olijfolie. Rooster de noten op de barbecue. Hak de geroosterde notenmengeling grof tot een crumble.
-
Plaats de mini-spiesjes sint-jakobsvruchten met het schaaltje op de barbecue. Bak ze kort tot ze glazig en gaar zijn.
-
Serveer de sint-jakobsvruchten met de Christine vinaigrette en de notencrumble.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven