Sint-jakobsnoten met Thaise dressing
Weekdieren , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de helft van de korianderblaadjes in fijne reepjes. Snij het chilipepertje open, verwijder de pitjes en hak heel fijn. Snij de lente-uitjes fijn. Doe ze samen met de chili, de look, de gember, de sesamolie, de sojaolie, het citroensap en de koriander in een bokaaltje met schroefdeksel en schud krachtig. Verhit de boter in een pan met antiaanbaklaag. Dep de sint-jakobsnoten droog met keukenpapier. Kruid ze met versgemalen zwarte peper en zeezout. Bak ze op een hoog vuur aan beide zijden lichtbruin. Leg de gebakken sint-jakobsnoten op aperitieflepels. Schep de dressing erover en werk af met verse korianderblaadjes
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven