Sint-jakobsnoten met bloemkoolpuree, lookchips en rucola
Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de bloemkool in roosjes en de steel in stukken. Verspreid over een ovenplaat en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout. Rooster helemaal gaar in de voorverwarmde oven.
-
Rucola-olie
Pureer de rucola met het sap van een halve citroen en 200 ml olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Lookchips
Pel de look en snij in flinterdunne plakjes. Bak goudbruin in olijfolie en laat de lookchips uitlekken op keukenpapier. Bewaar de lookolie.
-
Pureer de bloemkool met de room en kruid met peper en zout.
-
Wentel de sint-jakobsnoten door de lookolie en bak kort goudbruin aan beide zijden.
-
Verdeel de bloemkoolpuree over de borden. Schik 5 sintjakobsnoten erop, besprenkel met rucola-olie en werk af met lookchips.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven