Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak een vinaigrette met de witte wijnazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Snij de venkel met behulp van een mandoline of snijmachine in fijne reepjes. Marineer deze in de vinaigrette en laat rusten.
-
Pluk de verse kruiden en meng ze.
-
Bak de sint-jakobsnootjes op een hete grill met weinig olijfolie. Laat aan beide zijden kleuren.
-
Dresseer de venkelsalade op het bord en schik de sint-jakobsnootjes erop. Werk af met de kruidenmengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven