Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Beboter de bakvorm en leg het bladerdeeg erin. Snij het deeg af aan de rand van de bakvorm en prik met een vork gaatjes in het deeg.
-
Leg bakpapier op het deeg en bedek met bonen.
-
Bak 15 min op 200°C.
-
Haal het bakpapier en de bonen weg en bak het bladerdeeg nog 10 min.
-
Verlaag de temperatuur van de oven naar 160°C.
-
Klop de eieren los in een kom met de zeste en het sap van 1 sinaasappel.
-
Meng de suiker en ricotta eronder. Voeg de maïzena toe. Meng tot een mooi beslag.
-
Giet het beslag op het gebakken bladerdeeg en bak de cheesecake 1 u op 160°C.
-
Laat afkoelen en ontvorm.
-
Bestrooi met bloemsuiker en zeste van 1 sinaasappel.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven