Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Boen de citrusvruchten schoon met een sponsje onder stromend water.
-
Snij met een dunschiller de zeste van 2 sinaasappelen en 1 citroen en zet opzij.
-
Pers het sap uit alle sinaasappelen en de citroen en zet opzij.
-
Verwarm de rode wijnazijn en suiker in een sauspan op een laag vuur tot een donkere siroop.
-
Voeg gevogeltefond, citrussap en rundfond toe en laat 45 min inkoken op een laag vuur tot de saus aan de bolle kant van een lepel blijft kleven.
-
Schuim regelmatig af.
-
Snij de zestes van het citrusfruit in julienne en zet onder water in een steelpan. Breng aan de kook en laat even opkoken. Giet het water weg en herhaal met vers water.
-
Voeg de geblancheerde zestes de laatste min bij de saus en breng op smaak met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven