Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de chocolade met de boter en roer los.
-
Klop de eidooiers luchtig met de suiker. Meng de bloem met een snuifje zout. Meng de chocolade met boter er ook door.
-
Snij het bovenste stuk van de sinaasappel. Verwijder zo veel mogelijk van de binnenkant.
-
Vul de sinaasappel op met het moelleuxbeslag.
-
Bak de sinaasappelmoelleux op een matig vuur of langs de kant van een warme BBQ.
-
Haal de sinaasappels pas van het vuur als de bovenkant er droog uit ziet. Serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven