Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij de appels in kleine stukjes.
-
Snij de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Lepel het vruchtvlees eruit.
-
Smelt de boter in een pan en voeg de appelblokjes met de suiker en 3 eetlepels water toe. Kook op een laag vuur tot de appel zacht en tot moes gekookt is.
-
Haal de pan van het vuur en laat de appelmoes afkoelen.
-
Doe de avocado, het citroensap, de appelmoes en het zeezout in de blender en pureer tot een gladde massa.
-
Voeg het appelsap en de yoghurt toe en pureer nogmaals.
-
Zet het mengsel in de koelkast en laat afkoelen.
-
Giet de mengeling in kleine hoge glaasjes.
-
Snij ¼ citroen in kleine partjes. Werk af met een lepeltje yoghurt en een partje citroen
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven