Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Siroop
Breng het water aan de kook en los de suiker er al roerend in op. Voeg het vanillearoma en de vanille- en kaneelstok toe, roer en laat afkoelen.
-
Doe de rijstdrink in een grote schenkkan en giet de siroop erbij.
-
Vul de glazen royaal met ijs en schenk de horchata erover. Werk af met kaneelpoeder.
-
Gebruik een kaneelstokje of vanillepeul als roerstaafje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven