Selder , Schaaldieren , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bouillon
Snij de bleekselder met het groen in stukken. Pel de look en snij in plakjes. Snij 60 g gember ongeschild in plakjes.
-
Snij de uien ongepeld doormidden. Snij de preistengel eerst in de lengte doormidden en dan in 4 stukken.
-
Verwarm 2 el olie in een koekenpan en bak de uien en prei op de snijkant donkerbruin.
-
Voeg de selder, de look, de gember, de gedroogde paddenstoelen, het korianderzaad en de steranijs toe. Overgiet met koud water tot alles net onder staat.
-
Voeg sojasaus, suiker en zout toe en breng langzaam aan de kook. Laat 30 min sudderen.
-
Haal van het vuur en laat helemaal afkoelen. Giet door een zeef en kruid met zout.
-
Tare
Schil de gember en rasp fijn. Voeg bij de imitatie-dashi en sherry en breng het mengsel aan de kook. Voeg zoveel zout toe tot het echt zout smaakt.
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Pel de grote garnalen, maar laat het staartstukje zitten. Verwijder het darmkanaal en rijg ze op houten prikkers.
-
Bak ze in olie in een koekenpan tot ze vanbuiten rozig maar binnenin nog glazig zijn. Bestrooi met zout.
-
Breng de tare en bouillon apart aan de kook. Verwarm de kommen voor.
-
Kook de noedels in water zonder zout volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
-
Giet de kokendhete tare in de kommen en verdeel de noedels en spinazieblaadjes erover.
-
Vul bij met de bouillon en leg de garnalen erin.
-
Bestrooi met lente-ui en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven