Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Schik het deeg in de bakvorm, bedek met een vel bakpapier en vul op met bakparels.
-
Bak 15 min blind in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en verwijder het bakpapier met bakparels.
-
Vulling: schil de wortelen en pel de sjalotten en lookteentjes. Snij alles zeer fijn.
-
Reinig de champignons en snij in 4.
-
Kleur het lamsgehakt aan in een pan en kruid goed met peper en zout.
-
Voeg de sjalot, look, champignons en wortelstukken toe. Roer goed door.
-
Voeg de tomatenpuree en een goeie scheut worcestersaus erbij.
-
Blus met de rode wijn en bruine fond. Laat het vocht verdampen.
-
Puree: kook de aardappelen en giet af. Stamp tot puree en werk af met gemalen kaas en boter.
-
Verdeel eerst het gehakt met de groenten en daarna de puree over de taartbodem.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 25 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven