Schaaldieren , Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de scampi’s in langs de rugzijde en verwijder het darmkanaal.
-
Snipper wat groen van de lente-ui in schuine fijne ringen voor de afwerking. Snij de rest in stukken van 3 à 4 cm.
-
Pel de look en snipper fijn. Schil de gember en snij in julienne.
-
Verhit wat arachideolie in een wok.
-
Roerbak de scampi’s roze. Schep met een schuimspaan uit de wok en bewaar apart.
-
Voeg de look, gember en lente-ui toe aan de olie in de wok. Roer de passata, suiker en sambal erdoor en voeg de scampi’s weer toe.
-
Blus met de droge sherry en sojasaus. Dek af en laat 2 min doorwarmen.
-
Werk af met groen van lente-ui en koriander.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven