Allergenen

Schaaldieren , Pindanoten , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de scampi’s in langs de rugzijde en verwijder het darmkanaal.

  2. Snipper wat groen van de lente-ui in schuine fijne ringen voor de afwerking. Snij de rest in stukken van 3 à 4 cm.

  3. Pel de look en snipper fijn. Schil de gember en snij in julienne.

  4. Verhit wat arachideolie in een wok.

  5. Roerbak de scampi’s roze. Schep met een schuimspaan uit de wok en bewaar apart.

  6. Voeg de look, gember en lente-ui toe aan de olie in de wok. Roer de passata, suiker en sambal erdoor en voeg de scampi’s weer toe.

  7. Blus met de droge sherry en sojasaus. Dek af en laat 2 min doorwarmen.

  8. Werk af met groen van lente-ui en koriander.