Vis , Pindanoten , sesamzaad , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een droge koekenpan op een matig vuur.
-
Vijzel of mix met een hakmolen 50 g van de geroosterde sesamzaadjes met de suiker fijn. Voeg de sherry, sojasaus en vissaus toe en mix verder tot een pasta.
-
Kook de udonnoedels beetgaar, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Giet af, spoel koud onder stromend water en laat uitlekken. Roer de sesamolie eronder.
-
Roer de ricotta los. Breng op smaak met limoensap en zout.
-
Pel de avocado, verwijder de pit en snij in schijfjes van 0,5 cm.
-
Verwijder de zaadjes en steel van de chilipeper en snipper fijn.
-
Verhit wat arachideolie in een pan. Roerbak de spinazie met de chilipeper, tot de spinazie geslonken is. Kruid met zout.
-
Serveer de noedels op de sesampasta met de gestoofde spinazie en frisse ricotta.
-
Werk af met de gerookte zalm, wakame en enkele schijfjes avocado.
-
Versier met de overige sesamzaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven