Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het wit brood in blokjes.
-
Pel de ui en snipper fijn. Laat 50 gr boter in een pan smelten en laat de uisnippers kleuren.
-
Meng de gehakte peterselie met zout en nootmuskaat onder de stukjes brood.
-
Klop de eieren met de melk op en meng onder de broodmengeling. Laat dit een tijdje trekken.
-
Maak een servet of keukenhanddoek nat en vet ook een beetje in. Leg de broodmassa op de doek en druk goed aan. Rol stevig op tot een dikke worst.
-
Leg de doek in gezouten kokend water en laat gedurende 30 minuten koken.
-
Laat afkoelen in het vocht.
-
Snij de knödelen in schijfjes en bak in een klontje boter.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven