Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de cannelloni’s beetgaar in ruim gezouten kokend water. Laat uitlekken.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Vul de cannelloni’s met de spaghettisaus met behulp van een spuitzak.
-
Verdeel een bodempje saus in de gratineerschaal. Schik hierop 4 cannelloni’s per persoon.
-
Bestrooi met de gratinkaas.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 20 minuten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven