Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eidooiers en de honing gedurende 10 minuten met de mixer of in de keukenrobot tot je een dikke, romige massa bekomt die in volume verdubbeld is.
-
Klop de room dik vloeibaar op. Schep de opgeklopte room en het oranjebloesemwater door de eiermassa tot alles gemengd is.
-
Bekleed de bodem en zijkanten van het cakeblik met plasticfolie en zorg ervoor dat de folie ook over de zijkanten van het blik hangt.
-
Hak de noten fijn en meng onder het mengsel. Zorg ervoor dat de noten goed verdeeld zijn.
-
Schep het mengsel in het cakeblik en vouw de plasticfolie erover zodat alles goed bedekt is.
-
Zet in de diepvries en laat bevriezen.
-
Versiering: plet 100 g aardbeien met een vork. Voeg de bloemsuiker en het limoensap toe. Doe de puree in de ijsblokjeshouder. Zet in de diepvriezer en laat hard worden.
-
Laat de semifreddo 20 minuten zacht worden in de koelkast alvorens op te dienen. Ontvorm de ijsblokjeshouder. Werk de semifreddo af met in stukjes gesneden aardbeien (150 g) en de bevroren aardbeien.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven