Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bekleed de bakvorm met plasticfolie.
-
Breek het ei in een hittebestendige kom. Voeg de eidooiers, het vanille-extract en de suiker toe. Klop met de mixer tot een egaal mengsel.
-
Plaats boven een warmwaterbad en klop tot een romige witte crème in 10 min. Haal van het vuur en zet opzij.
-
Klop de room stijf en spatel door het eimengsel.
-
Giet de helft van het mengsel in de vorm.
-
Mix 200 g aardbeien met de bloemsuiker en spatel over het romige mengsel. Giet de rest van het roommengsel erover.
-
Dek af met plasticfolie en plaats 6 u in de diepvries.
-
Ontvorm vlak voor het serveren.
-
Garneer met aardbeienjam en gehalveerde aardbeien en snij in plakken.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven