Seldervelouté met rivierkreeftjes

Seldervelouté met rivierkreeftjes

Allergenen

Selder , Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwijder de harde onderkanten van de selder en snij 3 selderstengels in stukken. Reinig de prei en snij in gelijke stukken. Pel de uien en snipper fijn. Schil de aardappel en snij in kleine blokjes.

  2. Verhit de boter in een stoofpan en laat de groenten fruiten. Overgiet met de bouillon. Kruid met peper en zout. Breng aan de kook en laat gedurende 30 minuten koken op een zacht vuur.

  3. Giet alles in de blender en mix tot een gladde soep. Giet opnieuw in de stoofpan en voeg de room toe. Laat nog 5 minuten doorkoken.

  4. Verdeel de soep over de soepbekertjes en werk af met rivierkreeftjes en wat kervelpluksels. Dien onmiddellijk op.