Selder en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de kipfilet in reepjes en doe ze in een kom. Besprenkel met de sherry. Roer de oestersaus en maïzena erdoor. Kruid met witte peper en laat 10 minuten rusten.
-
Schil de wortelen en reinig de selder. Snij beide in fijne plakjes of stukjes.
-
Verhit ½ eetlepel zonnebloemolie in de wok en bak de kippenreepjes hierin enkele minuten. Haal uit de pan en hou warm.
-
Doe de rest van de olie in de wok en fruit de look erin. Voeg de selder en de wortel toe. Roerbak tot ze zacht zijn.
-
Voeg de kip opnieuw toe en roerbak. Besprenkel met wat water om een saus te bekomen. Breng op smaak met witte peper. Serveer met witte rijst.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven