Allergenen

Gluten , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de boter in blokjes en kneed, samen met ½ kl zout, door de bloem.

  2. Voeg beetje bij beetje warm water (160 à 180 ml) toe, tot je een zacht elastisch deeg krijgt.

  3. Vulling: rasp de pecorino en meng deze met de zeste van ½ citroen en 4 el citroensap.

  4. Rol het deeg fijn uit met de deegrol of pastamachine (3 mm dik) in vellen.

  5. Steek cirkels uit met Ø 10 cm. Leg de vulling in het midden en dek af met een deegcirkel. Verzegel de randen door ze stevig op elkaar te drukken.

  6. Verwarm het frietvet op 170°C.

  7. Frituur goudbruin in 2 à 3 min. Laat uitlekken op keukenpapier.

  8. Besprenkel met honing en serveer.