Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Meng de bloem met het bakpoeder en het zout in een kom.
-
Voeg de suiker en de zachte boter eraan toe en meng met je vingertoppen tot een fijne, kruimelige substantie.
-
Voeg de melk beetje bij beetje toe tot je een zacht, niet kleverig deeg hebt en laat 15 minuten rusten.
-
Leg een siliconenmatje op de bakplaat.
-
Rol het deeg op een met bloem bestrooid werkblad uit tot 2 cm dik.
-
Druk rondjes met een doorsnede van 5 cm uit het deeg en plaats die op de bakplaat.
-
Borstel de scones in met ei voor een glanzend effect.
-
Bak in 10 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Klop ondertussen de room met de suiker op tot slagroom.
-
Snij de scones doormidden en bestrijk het onderste deel met de slagroom en een koffielepel aardbeienconfituur. Zet het bovenste deel er weer op.
-
Serveer lauw.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven