Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Splits de eieren in eiwit en dooier. Let op dat er geen eidooier bij het eiwit komt, anders krijg je het eiwit niet stijfgeklopt.
-
Klop de eiwitten stijf in een propere, ontvette kom met een garde of mixer. Klop de eidooiers met peper en zout schuimig in een andere kom.
-
Hak de kruiden fijn en meng door het eidooiermengsel.
-
Spatel de stijfgeklopte eiwitten luchtig door het dooiermengsel. Roer niet, want dan gaat de lucht eruit.
-
Verwarm de olijfolie in een pan. Giet het eimengsel erin en laat op lage stand stollen gedurende ± 10 minuten.
-
Serveer warm.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven