Schaaldieren , Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard. Laat schrikken onder koud water en afkoelen.
-
Zet een bak ruim koud water klaar met een flinke scheut azijn. Dat voorkomt dat de geschilde schorseneren gaan verkleuren.
-
Schil de schorseneren, spoel ze schoon onder koud stromend water en leg ze direct in de bak water.
-
Snij ze afhankelijk van de grootte van de pot op maat.
-
Smelt 25 g boter in een ruime pot en schep de schorseneren erdoor. Kruid met peper en zout en laat ze 2 min zachtjes bakken.
-
Overgiet met de wijn. Dek de pan af en laat op een zacht vuur in 20 à 30 min garen.
-
Smelt intussen de geklaarde boter in een steelpannetje.
-
Plet de eieren met een vork tot mimosa.
-
Schep de schorseneren op een schotel. Schep de eimimosa erover en bestrooi met peterselie. Kruid met versgemalen peper en zout. Overgiet met geklaarde boter.
-
Werk af met grijze garnalen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven