Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de bloemkool, snij in roosjes en kook ze gaar. Laat uitlekken.
-
Pel de uien, snij in ringen en bak in 50 g boter. Voeg de suiker toe en laat mooi karamelliseren.
-
Bak de schnitzels in hete arachideolie en 100 g boter mooi goudbruin.
-
Stoom de krielaardappelen in de microgolfoven zoals aangegeven op de verpakking.
-
Bak de bloemkool en aardappelen in wat boter. Kruid met peper en zout. Werk af met fijngehakte peterselie.
-
Schik het vlees in het midden van het bord. Dresseer de uiringen, aardappelen en bloemkool errond.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven