Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en pers fijn met een lookpers.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn. Snipper de koriander fijn.
-
Verwijder de 2 buitenste bladeren van de citroengrasstengel en snipper de rest fijn.
-
Mix de schelvis met de bloem, de look, de gember, de koriander, het citroengras en de vissaus fijn tot puree.
-
Roer de chilipepers eronder.
-
Zet min. 30 min in de koelkast om op te stijven.
-
Mangodip: schil de mango en mix 100 g vruchtvlees tot een smeuïge puree met de mayonaise en sweet chilisaus.
-
Verwarm de friteuse voor op 180°C.
-
Schep met 2 kl een quenelle van de vispuree en laat in de panko vallen. Pak het balletje vast en rol tot een bal.
-
Frituur de balletjes 3 à 5 min in de wame friteuse.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met wat zout.
-
Serveer de schelvisballetjes met de mangodip.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven